14.nap – Kollam

Fajo szivvel, de reggel elkoszontunk a szallasadoinktol, es elindultunk a buszpalyaudvarra. Remenykedtunk, hogy uj busszal jovunk, de nem .. az az igazi indiai busz, racsos ablak, tomeg, kicsi hely .. el is felejtettem fotozni a sokkban. A kapucnis pulcsim megint megmentett, mert meg hajnal volt, gyorsan mentunk, es attol feltem, hogy megfazik a fulem, de talan igy megusztam. Fel8-kor mar a szallason voltunk .. hat nem olyan, mint az elozo, de cuki ez is. A szoba kifejezetten romantikus 🙂

img_1449

img_1354

Gyors reggeli, amit meg az elozo helyen Daniella csomagolt, aztan megkerestuk a helyi IBUSZt, hogy milyen csonakazasi lehetosegek vannak a csatornaban, 9kor pedig mar uton voltunk az autoval a “dzsungelbe”, Munroe Islandre.

img_1370

img_1394

img_1426

img_1405

Ket orat csorogtunk a vizen a palmafak kozott (…), egyszer megalltunk, hogy megnezzuk, hogy sodorjak kokuszbol a vastag kotelet, egyszer meg megbontottak egy kokuszt, megittuk a levet meg megettuk a belet. Nekem izlett igy is, de Kata kiszurta, hogy nem volt friss.

img_1444

Gyors ebed, majd elmentunk az itteni Shopping Centerbe. Annyira jol sikerult, hogy egy jegkremmel jottunk ki 🙂 Bementunk tobb boltba is, de ugy tapadtak rank az eladok, mintha rank lenne irva, hogy lopni jottunk. Meg megfogtam egy ruhat, hogy megnezzem es azonnal levettek egy masikat is .. Ugyhogy feladtuk, es hazajottunk pihenni.

Mivel ez pedig az utolso estenk, ugy gondoltuk, legyen a bucsuvacsi kulonleges, ezert elmentunk a kb 5 percre talalhato 4 csillagos szalloda ettermebe, allitolag itt van a legjobb keralai kaja. Tenyleg nem volt rossz .. Az eloetel karfiol volt:

img_1455

A foetel appam valami zoldseges cucc-cal

img_1456

A desszert meg vmi grizes golyo cukorszirupban:

img_1457

Lassan itt a vege, meg egy napunk van, ami ha bejon a terv, akkor nagyon jo es  kulonleges lesz, aztan var ram a 24 oras hazaut .. holnap ilyenkor mar repulok Chennai fele ..

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük