2009-es év

Rendhagyó évértékelővel készültem. Az elmúlt évektől (2006, 2007, 2008) eltérően idén kivételesen nem lesznek mélypontok. Lehet, hogy a mostani lelkiállapotom miatt, de hiába gondolkodom, nem tudok konkrét példát rá (na jó, egy nagy szívfájdalmamra emlékszem, nem volt szülinapi bulim). Ezenkívül is volt, nem is akármilyen mély, de nem szeretnék rá emlékezni. Elmúlt, túlléptem rajta és irány a csúcs 😀 Tele vagyok pozitív energiával és emiatt inkább kihagynám a negatív történéseket. (eseményeket akartam írni, de arról megint más jut eszembe) 🙂
A valóságshow-k végén mindig lejátsszák a szereplők legjobb pillanatait. Gondoltam, hogy összeállítom az ÉN idei legjobb pillanataimat. Egyszer vagyok 30 éves, legyen az idei évösszegző más, mint az eddigiek. Végignézve tényleg úgy tűnik, hogy gondtalan évem volt, pedig nem, aki mellettem állt, tudja miről beszélek. De nem foglalkozom vele. Minden történik valamiért. Valami mindig véget ér, valami mindig elkezdődik.. Ez az év véget ér, de jön a következő, egy (remélem) még ennél is jobb.

Boldog Új Évet Mindenkinek!

One thought on “2009-es év

  1. WOW. Nagyon ügyesen megcsináltad ezt az összeállítást. Nagyon élveztem a megtekintését. Neked is nagyon boldog új évet kívánunk!!!

Hozzászólások lezárva.