Az első karácsonyunk

Úgy gondoltam, hogy a karácsonyunkról külön írok, mert elég különlegesre sikerült.

A hangulat elkezdődött már november végén, amikor elmentünk családi fotózásra. Nem mondom, hogy tökéletesre sikerült, de a célt elértük és mindenki örült a képeknek.

Igazából a karácsonyi ötletelést már nagyon korán elkezdtük, hogy olyan ajándékot kapjon mindenki, amire vágyik és meglepetés legyen, azt hiszem ez a cél is megvalósult. Bebizonyosodott, hogy a figyelmen múlik minden.

Be kell vallanom, hogy magától a karácsonyi 4-5 nap miatt azért kicsit aggódtam, mert sokan voltunk, pörgős volt és szerettem volna, hogy minden jól sikerüljön, mindenki örüljön, mindenki jól lakjon :). Tudom, kicsit sem vagyok maximalista 🙂 Mindenki kiröhögött mikor mondtam, hogy van egy táblázatunk, hogy melyik étkezésre mi lesz, és hányan leszünk, de viccet félretéve, ez rendkívül hasznos volt.

Na de eljött a 22-e, megérkeztek a tesók, majd másnap reggel Omi és Opa Micha, Ubi, meg mint akit kicseréltek, repült a boldogságtól. Nagyon cuki volt. 23-án este mentünk Battára és ott voltunk 24-én ebédre. Majd mivel a gyerekek meghívtak minket a karácsonyi istentiszteletre, így délután még beficcent egy vecsési út. Ubi megint meglepett minket, hogy milyen ügyesen végigbírta a több mint egy órás programot, incselkedett mindenkivel, tátott szájjal nézte a kórus kánonját és hangosan kacagott, amikor tapsoltunk. Tényleg mint egy csodaangyal 🙂 Majd visszamentünk Battára és ott is nagyon jól bírta a gyűrődést, majdnem 9-kor ment aludni. Azt kell mondjam, hogy jobban izgatta a vacsora, mint az ajándékozás és remélem ez így is marad 🙂

25-én reggel jöttünk haza, majd jöttek a vendégek. És itt jött a legnagyobb ajándék, amire senki nem számított és pont ezért volt csodálatos, hisz megleptek minket Tomi hugáék az USA-ból. Ubit még sosem láttam ilyen boldogságosnak, pedig általában az, de itt tetőfokára hágott a hangulata. Folyamatosan kacagott, meg dumált meg ment mindenkihez, nagyon jó volt ezt látni, és most látom, hogy mennyire sokat számít, hogy kint van a családtagok fényképe a falon, mert mindenkit ismerősként fogadott és azonnal ment hozzá. Itt is jött az ajándékozás. Úgy voltunk vele, hogy neki most nem kell sok (amúgy sem), de amit kap, az legyen a mi kezünk munkája, így kapott a kockás pizsamáinkból egy takarót, és csináltunk neki matatótáblát, mindkettőben benne van minden szeretetünk. Úgy tűnik, örül mindegyiknek 🙂 Kapott még egy csomó mindent, de ahhoz még túl kicsi, hogy értékelje. Boldog volt attól is, hogy velünk ebédelt és szinte ugyanazt amit a többiek is, hihetetlen, hogy milyen kis szociális lény 🙂 Voltunk sétálni, másnap együtt a karácsonyi vásárban, úgyhogy azt hiszem tényleg Boldog lett az idei első közös karácsonyunk!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük