A harmincegyedik

Ez a hét arról szólt, hogy kaptunk egy csomó mindent. Először Márti halmozott el minket mindenféle csodálatos babás kiegészítővel, hétvégén pedig Annamari küldött nekem ruhákat. Kicsit le vagyunk maradva a beszerzéssel, de amíg nincs hova pakolni, addig nem akarunk semmit se vásárolni.
Voltam nődokinál is .. sajnos nála utoljára, mert mondta, hogy legközelebb már a kórházba menjen, ott fogják megcsinálni az utolsó szűrést és oda kell mennem majd CTG-re is hetente. Kicsit szomorú lettem, mert mellette biztonságban éreztem magam, már ismert, én is őt .. és teljesen rámertem bízni magam. Így most búcsút mondtunk egymásnak és találkozunk majd vagy a kontrollon vagy később.
Az eredményeim megint rendben voltak, kitapogatott mindent, mondta ő is hogy szépen be van fordulva, rendben van a szívhangja, és velem is minden ok. Elvileg papír szerint a mozgásánál kicsit lassulnia kellene, mert egyre kevesebb helye van, de gyakorlatban nem így van, felváltva játszik hullámpónisat és bokszolósat, amitől bevallom néha már kivagyok és alig várom, hogy abbahagyja. De amúgy természetesen minden nagyon csodálatos ….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük