11.nap – Anandashram

Reggel jott a kovetkezo program, viragot kellett vinni a szenteknek (itt 3 van), ez egy kb 5 perces procedura, majd mivel reggeliig volt meg ido, bementunk Ram-ra. A harom szentnek itt van a sirja, kulonbozo kishazakban, es fel orat a nok, fel orat a ferfiak jarjak korbe es eneklik a mar emlitett mantrat.

img_1108

Kb a masodik kornel ereztem, hogy potyognak a konnyeim, fogalmam sincs mi tortent, valoszinuleg kijott egy adag feszultseg, vagy ki tudja, es nem tudtam abbahagyni. Mindenki nezett, hogy na idejott ez az europai kislany es egyreszt nem ertettek mi bajom van, masreszt meg megertoen mosolyogtak. Es ez folytatodott reggeli alatt is. Persze Kata reakcioja boritekolhato volt, o ennek nagyon orul, mert ez a megtisztulas jele. 🙂img_1122

Maga az Ashram egy nagy teruleten elhelyezkedo “park”, van foepulet, vannak a szentek sirhelyei (a kishazak) egy nagy ebedlo es blockok az itt lakoknak es ide erkezo vendegeknek.

img_1109

img_1126

Szallasdij nincs, mindenki annyit adomanyoz, amennyit gondol. Amugy gyonyoru, nyugodt kornyezet az egesz es egesz nap innen vagy onnan szol a mantra. A szobank is tiszta, de egyszeru. Ami fura, hogy nincs zuhanyzo. Tobb helyen volt mar ilyen, hogy a nagy vodorbe kell engedni a meleg vizet, a kicsivel meg locsolni magadra.

img_1093

img_1094

P.s. most mar azert ennek egy kis rantott hust 🙂

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük