Just a dzsigoló – avagy hogy lett sztár a 19. hónapban

A hónap is úgy elrepült, hogy észre sem vettük. Túl sokat nem unatkoztunk. Kezdődött egy rövid kirándulással a Tisza-tóra a tesómékkal, strandoltunk a tóban, másnap meg az Ökocentrumot néztük meg. Ubinak a strand nagyon bejött, de a második napból nem túl sokat tudott értékelni, csak hogy rohangálhatott meg ugrálhatott a labdaszobában, de a gyerektársaságnak nagyon örült.

Következő héten volt a 18.havi orvosi vizsgálat. Minden rendben van vele, kapott két oltást, de önállóan ment be a doktornőhöz, lenyomott neki két puszit, majd oltás után ő dobta ki a vattát, nem nagyon hatotta meg a szuri 🙂

Kipróbálhatta végre, hogy milyen gumicsizmában pocsolyába gázolni, nyilván nem meglepő, hogy mennyire élvezte. Voltunk a gellért-hegyi csúszdaparkban, megtörtént az első arcfestése is, és a játszótéren most már el lehet engedni, mert szinte mindent tud egyedül használni. Kapott még júniusban napszemüveget, amit most már büszkén visel, sőt .. Ha nincs rá szükség, akkor is hordja 🙂 A testvéreitől megtanult öklös pacsit adni, meg tudja mondani, hogy hány éves és most már határozottan mondja hogy Papa. (a Mamát még mindig nem)

Voltunk esküvőn is, ott a legdögösebb pasi volt a csini ruhájában meg a vagány napszemcsijében 🙂 Szerintem több fotó készült róla, mint az ifjú párról 🙂 Nagyon jól érezte magát, bár ehhez adott volt a szuper helyszín, ahol szabadon lehetett engedni, jött-ment, volt hogy otthagyott minket és már azt láttam, hogy sört kunyerál az italos pultnál 🙂 Benyomta vacsira a hotdogot aztán meg táncolt egy kislánnyal, nagyon cukik voltak.

Az Apa-függősége egyre erősebb, reggelente szabályosan meg van sértődve, hogy az Apja elmegy dolgozni és itt hagyja. Van amikor viszünk neki ebédet és akkor örül, hogy találkoznak napközben, de ha nem, akkor egész nap mint egy magnó ismételgetni, hogy Apa, Apa? Meg felveszi a cipőjét és abban kavillál a lakásban. Hatalms a boldogság, mikor megjön és ha tehetné, akkor elrabolná Tomit és menne vele bicajozni. Hihetetlen milyen erős köztük a kapocs és a szerelem 🙂 A másik szerelem az Ottó, ő az a tesója aki játszik vele, aki bohóckodik neki így talán most ő hiányzik neki a legjobban hármójuk közül.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük