Anyusnap és Apusnap

Szabadságon voltam most ebben a két napban. És még mindig maradt. Nem tudom mikor fogom kivenni őket, de a lényeg, hogy most hasznosan töltöttem.
Tegnap volt az Anyusnap, amikor is az Anyukám feljött hozzám, elmentünk a Lehel-piacra, utána a kínaira, ahol sikerült iszonyatosan jó dolgokat venni nevetséges áron. Vettem alkalmi cipőtől kezdve, fehérneműt, öblítőt.. mindent mindent.. És kb annyi pénzt költöttem el mintha egy db cipőt vettem volna pl a Westendben. Este még mielőtt hazaindultunk, kimentünk a Vörösmarty térre, ahol már elkezdődött a karácsonyi vásár. Anyukám nem volt még ott soha, Bécsbe próbáltam elvinni, de őt nem lehet ilyenre rávenni. Ezt is úgy sikerült kivitelezni, hogy nem mondtam meg hogy hova megyünk, hanem, hogy mutatok neki valamit a Deákon.. Majd mikor kijöttünk a metróból és meglátta a karácsonyi világításban pompázó utcát, akkor elárultam a tervemet. Nagyon tetszett neki, ittunk forralt bort,ettünk tökipompost, megnéztük a kirakodópavilonokat.. nagyon jó volt.
Ma meg jött az Apusnap. Reggel elvitt fodrászhoz, onnan elmentem Mamához, oda jött értem Apu és indultunk bevásárlókörutunkra. Elég különleges karácsonyi ajándékot kértem, vagyis nem annyira az, de én kellek hozzá. Ők nem merik megvenni nélkülem, így mentünk több helyre is. Az ebéd egy talponállóban ért minket, ahol sült kolbászt ettünk mustárral.. isteeeeeeni finom volt. Szoktunk itthon is ilyet, de ennek annyira más íze volt. Össze sem lehet hasonlítani. Jó soká sikerült hazaérnünk, de jól telt ez a nap is.
Reggel pedig a család harmadik tagjával (aki a tesóm) folytatom a családi hétvégét, akivel edzőterembe megyünk.. kell ennél több???

2 thoughts on “Anyusnap és Apusnap

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük