Ez a nap más mint a többi…

Bár a két évvel ezelőtti bulit nem sikerült felülmúlni (szerintem), de az év egyik legjobb bulijában voltam tegnap. Szülinappal egybekötött céges karácsonyi party. Sokáig ment a vacillálás, hogy mit vegyünk fel, tipikus női probléma. Főleg hogy az utóbbi időben minden ruhámat kihíztam. De most gondoltam egy nagyot, kivettem a szekrényből egy gatyát, és láss csodát… rámjött. Úgy látszik most már megvan az eredménye a két hónapos odafigyelésnek… Az “ünnepség” a szokásos módon kezdődött, az ügyvezető ünnepi beszéde, év dolgozói átadások, majd jött a kaja. Annyira nem nyerte el a tetszésemet, de nem baj, mert így nem ettem annyit.. csak husit salátával. Na jó, meg egy db képviselőfánkot meg a tortából, de ezt megfeleztük 🙂 Szóval büszke vagyok magamra.. és nem is voltam éhes.. na jó, szomjas se és a kettő valahogy összefügg :)))))
A hangulat elég hamar kialakult, hála a tök jó zenekarnak… Már írtam róluk kb két hete amikor elmentünk bemelegíteni, úgyhogy váratlan dolgok nem történtek velük kapcsolatban. A probléma megint az volt, hogy nem bírta a lábam a strapát 🙂 Tényleg öreg vagyok én már ahhoz, hogy áttáncoljam az éjszakát 🙂
Most meg megyek, (mivel a mai munkanapot megkaptuk ajándékba pihinapnak) még karácsonyi dekorációt kell csinálnom 🙂

Szülinapi torta

One thought on “Ez a nap más mint a többi…

  1. Soha ne feledd, hogy a pohár mindig félig televan, nem pedig félig üres. A barátok azért vannak, hogy megosszad velük nemcsak az örömöket, de a bánatokat is. Élj vele! BOLDOG KARÁCSONYT kívánunk az egész Szabó családnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük