Süllyedünk…

Ma reggel bekapcsolva a laptopot arra vártam, hogy mindenhol a pénzügyi válságról lesz szó, hisz már a csapból is az folyik. Persze érhető, én is aggódóm, nem is merem felhívni a “brókeremet”, hogy hogy állnak a pénzügyeim, majd egy kicsit később, valószínűleg most sokkot kapnék. De a lényeg hogy egy érdekes cikkcímre lettem figyelmes. Ez se sokkolt kevésbé:

Fémtolvajok vágták szét a monorierdei vonatroncsot

Most ez komoly, gondoltam magamban. Itt van egy nagyon súlyos vonatbaleset, ahol 4-en meghaltak és még többen mindig kórházba vannak és akkor van olyan aljanépe az országnak akiknek ilyenkor eszébe jut, hogy de jó, ott egy vonat, lopjuk el és adjuk le a MEH-be. Kapunk érte sok pénzt. Na de hogy, egyszerre nem bírjuk elvinni, meg azért elég gyanús lenne beállítani a fémtelepre, hogy hello hoztunk egy vonatot, mennyit adsz érte. Ez már abszurd. Gondolom itt jött a szikra, hogy én hozok flexet, te hozzál még egy embert és vigyük darabokban, majd jól meggazdagszunk. Vagy valami ilyesmi szitu lehetett. Szánalmas. Ez Magyarország. Szégyellem magam ilyenkor a tolvajok helyett is. De ez jellemző, más szerencsétlenségéből hogy tudunk mi sikert kovácsolni. Undorító.

One thought on “Süllyedünk…

  1. Wow!!! 🙁 ez engem is teljesen elszomorít, megfélemlít, és szégyenít. Komolyan mondom más híreket nem is hallunk Magyarországról, csak h. ez a “kisebbség” milyen dolgokat végez, a “többség” fizikai megfélemlítésétől, esetenkénti agyonverésétől a lopásokon keresztül a segélyek százerzres mennyiségű beszedéséig.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük