Fura hét..

Rossz érzésem van, nem tudom mitől vagy miért, de nem vagyok nyugodt. Remélem nem valami rossz dolgot érzek előre, hanem csak túl fáradt vagyok a normális gondolkodásra.
Ma pont arról beszéltünk, hogy milyen fura, hogy USA-ban kötelező az éves kivizsgálás, míg tőlem kb 10 éve nem vettek vért. Itthon miért nem kötelező? Legalább akkor évente egyszer megnéznék hogy minden ok e, és nem nyugodtak lennénk, hogy igen, mi mindent megtettünk. Nem is tudom hogy mit kell csinálnom, ha most kitalálom hogy ki akarom vizsgáltatni magam. Tudom, első körben vegyek ki egy hét szabit. De én nem akarok! Lehet hogy felhívom kedvenc házidokinénimet, hogy le lehet e zavarni egy nap alatt. Végülis nem sok az egész: vérvétel, vizelet, EKG, vérnyomás, szem, fül, esetleg csontvizsgálat vagy mittudomén mit szoktak ilyenkor.
De első körben külső vizsgálatra megyek, vagyis átalakulásra. Tök véletlenül úgy jött össze, hogy egy héten belülre esik a fodrász, kozmetikus, pedikűr, manikűr. Kár hogy a fogyást nem lehet ilyen egyszerűen megoldani, mint pl a hajfestést. Mennyivel egyszerűbb lenne.

Na akkor nézzünk előre. Egy hét múlva ilyenkor már szépek lesznek a körmeim, eltűnik a hajamról a lenövés, friss lesz az arcbőröm és a repedezett sarok is a múlté lesz. Kell ennél több? 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük