Itt a tél

Hát ezt se gondoltam volna, hogy itt ilyen hideg lesz. Reggel 8ra mentünk suliba, és fagyott volt a kocsik teteje. Amúgy süt a nap és jó időnek tűnik innen bentről, de kint nagyon nagyon fáztam. Lehet hogy mégis kell vennem egy másik kabátot. Amúgy ma délig lett volna órám, de bementünk, és megszavaztuk hogy mivel az óra elején volt névsor, a szünetben eljövünk. Természetesen mint ahogy ilyenkor lenni szokott, összetalálkoztunk egy pár tanárral, de nem birtam volna ki délig. Amúgy se vagyok topon, mert kicsit álmos meg fáradt is vagyok, izomlázam is van, meg tegnap Gabival kicsit “ünnepeltünk” és most iszom a levét. Tudom, aki éjjel legény nappal is legyen az. Pedig nem is ittunk sokat, azt hiszem :))))
Ma este is lesz valami, de szerintem nem megyek, max moziba, mert holnap megint 8tól van suli és ma is alig birtam felkelni.
Nem tudom irtam e már a vizsgáimról. Már volt három. Hát elég érdekes itt a rendszer. Még nekem se tűnt nehéznek, nem tudom hogy a franciák mit paráznak rajta ennyit. A pszichológia egy érettséginek is könnyű lett volna, le kellett irni hogyha egy cégnél kommunikációs vezetőt akarok felvenni, akkor az interjú során milyen pszichológiai elemekre kell vigyázni stb… Szerintem ezt bárki meg tudja irni. Humánmenezsment vezetésből volt egy cikk egy fickóról akit ki akarnak nevezni, de ő nem akarja és erről kellett leirni a véleményünket, hogy jól döntött e. Vicces mi?? Ilyen itt az oktatás. Tegnap meg munkajogból volt. Az egyik feladat pl az volt, hogy másold ki a x-edik törvény z-edik paragrafusát a munka törvénykönyvéből. Na jó, azért voltak nehezebbek is, de voltak ilyen dedós feladatok is. Aztán lehet hogy csak a szám nagy és jó szarok lettek, majd jövő héten kiderül. Most dec.8-ig nincs több.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük