A huszonegyedik

A szülinapi reggelemet a védőnőnél kezdtem, ahol megkaptam a megerősítést, hogy minden rendben van. Bár a szívhangot elég nehéz volt eltalálni, lévén a fiatalember elég mozgékony, de végül csak sikerült. Eddig két kilót híztam, a vérnyomásom tökéletes, szóval minden papírforma szerint halad. Mivel a hét elején elég sok édesség lecsúszott, így bebizonyosodott, hogy a cukor felpörgeti a gyerekeket (is), szóval erre majd extrán kell figyelni. Vagy jön az amit a TL-jeim mondtak, hogy milyen vicces lenne ha ennek a két kék-piros embernek egy sárga gyereke lenne.. hát szerintünk nem lenne vicces 🙂 Az esti hiperaktivitása amúgy folytatódott, majd kiderül, hogy a cukortól, vagy alapból ilyen mozgékony.
A szülinapom amúgy szuperjó volt, tele meglepetéssel .. pedig engem tényleg nehéz meglepni, de Zsuzsiéknak és Tominak is sikerült 🙂
A hétvége csak felrakta az I-re a pontot. Már régen megbeszéltük, hogy nem veszünk egymásnak semmit, hanem inkább elutazunk egy hétvégére ketten. Kicsit behergeltem magam az időjáráson, de végül minden jól alakult, voltunk palacsintázni a lányoknál és lezárásként meglett Ubi babakocsija, ami az első dolog, amit beszereztünk. Egyelőre semmi más nincs még, de szerintem időnk mint a tenger ..

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük