Goodbye Malév! :(

Volt egyszer, hol nem volt egy Malév! Napok óta rebesgetik, de álmomban nem gondoltam, hogy ez lesz. Reggel amikor a Bumerágban 6:58-kor bemondták hogy leállt a Malév, azt hittem hogy rosszul hallok. Mi van?? Ez nem lehet!!! Ez a mi nemzeti légitársaságunk. Ha egy ilyen megtörténhet, mi jöhet még? Olyan, mint amikor a várat megtámadják és a legnagyobb bástyáját ledöntik. Eddig próbáltam optimista lenni, és arra gondolni, hogy majd jobb lesz, de úgy éreztem, hogy ezzel egy újabb tőrt döftek belém. Majd megszólaltak a szignálok, előkerültek a promók… a hideg rázott ahogy hallgattam. Emlékeztek még erre?


Majd folyamatosan néztem a híreket – persze amikor volt rá időm.
Este láttam, hogy indulnak a gépek el az országból. Élőben lehetett követni a pilóták beszélgetését és nézni a radarképeket… Hihetetlen szívszorító volt hallani, ahogy a pilóta és a légiirányítóközpont elköszön egymástól. Akit érdekel, itt meghallgathatja.
Itt pedig látható amint az MAH5212-es járat tesz egy búcsúkört és elindul Írországba, vissza a lízingcéghez.

BYE BYE MALÉV!

Update: még annyit hozzátennék, hogy nagy álmom volt, hogy egyszer a Malévnál dolgozhassak.. aki régóta ismer, az tudja, meg az is, akit megkerestem emiatt…. Hát ez az álom már nem fog valóra válni 🙁

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük