Rossz pénz nem vész el..

.. Igy én sem. Csak egyszerűen nem volt kedvem írni. Nem is nagyon tudtam volna miről. Vegyes hetek vannak mögöttem. Volt akit nem akartam megbántani mégis sikerült. Volt akit meg akartam bántani, de nem sikerült. Igen, tudom gonosz vagyok, de vannak olyan helyzetek az életben amikor a szép szó nem segít, muszáj egy szóval vagy egy hangsúllyal tudatosítani az emberben a “lényeget”. Pont ezek miatt a dolgok miatt sokat voltam ideges, türelmetlen, tehetetlen és folyamatosan azon rágódtam, hogy mit csinálok rosszul. Persze kifele próbáltam ebből semmit nem mutatni, így úgy tűnt mintha olyan jó kedvem lenne mint mindig. Ez a legnehezebb. Így mikor hazaértem akkor már nem volt hangulatom nekiállni és írogatni. Hát ennyi a magyarázat.

Nem is tudom mit csináltam mostanában a szabadidőmben… Továbbra is járok step-re heti kétszer (legalábbis ez a cél), de kezdek elbizonytalanodni, mert lehet hogy nem ez a megfelelő mozgásforma arra, hogy szálkásabb legyen a combom… Voltam otthon múlt héten is, meg most is. Jó volt, mert jön a tavasz, és imádok ilyenkor “vidéken” lenni, kint lenni az udvaron, sétálni a Duna-parton. Szerencsére Zsófi kapható mindenre (ő a szomszéd kislány), így sosem unatkozom.
Most hétvégén életemben először elmentem edzőterembe is a tesómmal. Futottam egy jót, majd Laci “diktálta” nekem a feladatokat. Nagyon tetszett. Csak azt nem értem, hogy akik ilyen helyre mennek azok miért nem ápoltabbak egy kicsit, már ha értitek hogy mire gondolok. Egy-két izzadt embertől el tud menni 10 embernek is a kedve az élettől… Szóval folytköv két hét múlva. Akkor megyek haza legközelebb és már be vagyok táblázva mindkét napra..:) Megtaláltuk a “gazdálkodj okosan”-t, így ez is bekerült a hétvégi programba.

Már itt vagyok Pesten, ma is érdekes programom lesz, de erről majd később..

One thought on “Rossz pénz nem vész el..

  1. Finally…
    Köszi a bejegyzést.
    Néha egyszerűen jobb, ha észre sem veszi az ember az embereket maga körül, és kikapcsolja az agyát, és csak magának él.
    Kell ilyen.
    Néha.
    Szép és boldogabb hetet kívánok.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük