Boldog Karácsonyt!

Először is akkor mindenkinek remélem jól telik az ünnep és mindenki sok ajándékot kapott. Nekem szerintem eddig ez volt a legjobb karácsonyom már ami az ajándékokat illeti. Minden olyat megkaptam amit kértem (köszi Jézuskák), hozott parfümöket (igen, többet is kaptam mert ilyen jókislány voltam) manikűrkészletet (állitólag ez már rám fért) gyúródeszkát és nyújtófát (azzal az utasitással hogy ezzel nem a pasimat kell verni hanem neki sütit sütni), FEHÉRNEMŰT!!! jénait, inget és Zsófi meg rajzolt nekem egy társasjátékot. Hát kell ennél több??? :)))) Ja és este meg az “újcsaládunkkal” énekeltünk is a gyerekek nagy örömére.
Persze van negativ dolog is, ami annyira nem is negativ…. iszonyú sokat ettem… kezdve a sült libamájjal aztán rántott palacsinta meg ilyenek… a sütinek már nem is maradt hely… Megmértük magunkat Vesznával karácsony előtt meg majd 1-jén…. kiváncsi vagyok a diff-re.
Na akkor megyek, felkészülök lelkileg anyukám isteni töltött káposztájára… 🙂 Majd még jelentkezem, addig is ime egy kis ajándék – klikk a feliratra (köszi Nóri):


BOLDOG KARÁCSONYT!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük