Bonne Année, Bonne Santé!

Buék mindenkinek. Ismét itt vagyok, amint az a cimből is látszik. Ma ezzel a mondattal fogadtak a munkahelyemen. Fura hogy itt a boldog új év mellé jó egészséget is kivánnak. Kicsit hulla vagyok, egy ásványvizes üveg tartja a fejem, de akkor is irok ha itt alszom is el. Tegnap éjfélre érkeztem meg, úgy hogy délután fél2kor indultam. Durva nem? A két órás út végülis csak 10 óra lesz. Úgy volt hogy kocsit bérlünk és azzal jövünk le, de miután kiderült hogy 180 euro, maradtunk a vonatnál. Végülis az én cuccom nem volt nehéz, a vonat meg kényelmes volt, bár dugig volt sok hülye néppel… Azért annyi erőm még volt hogy a gépemre felinstalláljam a netet 🙂 Nem vagyok ám függő kicsit sem. Aztán eldőltem és reggel arra ébredtem hogy fürdeni kéne… nagyon rossz érzés mikor a tested nem akar engedelmeskedni, de siettem és még visszabújtam egy negyed órára 🙂
A munkahelyre eleve már undorral mentem, majd mikor megtudtam hogy nincs a főnököm akkor teljesen elkeseredtem, hogy mit fogok én csinálni egész nap. Végül adtak munkát, délután meg a gyakorlati beszámolót irtam, de egész nap alig kellett megszólalnom. Nem lesz ez igy jó…. Nem ezért vagyok itt hogy fénymásoljak egész délelőtt, hanem hogy be ne álljon a szám és beszéljek..
Hát kb ennyi történt egy nap alatt. Ja amúgy meleg van, reggel kifejezetten jó érzés volt sétálni, este már kicsit hűvösebb volt, de még messze nincs olyan hideg mint Mo-n.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük