Szmogriadó

Már napok óta hallom a rádióban meg tv-ben hogy a határérték felett van a szmog Bp-n és szmogriadót rendelnek el.
Idézet az index.hu-ról
Vasárnap csak a páratlan rendszámú autók közlekedhetnek, hétfőn csak a párosak. A korlátozás érvényben marad, amíg a légszennyezettség a riasztási határérték felett fölött marad.
Most nem tudom, hogy ez vicc vagy komolyan azt gondolják hogy ezt a magyar népség komolyan fogja venni? Állítólag a rendőrség ellenőrízni fogja a rendszámokat folyamatosan, de én úgy gondolom hogy a emberek 80%-a le se fogja sz…., ezért nem tudom mi alapján kezdik kivenni a dugóból az autókat. Kíváncsi lennék, hogy a fekete mercik, audik stb tulajdonosai agyáig eljut e ez az infó és azt mondja hogy ok, rendben taxizom vagy esetleg tömegközlekedek. Vicces, nem? Bár ezeknek tuti több autójuk van és ha szerecsések akkor talán az egyik páros a másik páratlan rendszámú.. Na ez most jutott eszembe.. tényleg…

2 thoughts on “Szmogriadó

  1. Milyen jó, hogy van telefon??? Jó volt kicsit röhögcsélni így a nap elején… (Mármint nekem…) Jó szórakozást péntekre és a hétvégére.

  2. Miért is nem vagyok meglepődve, hogy te meg tudtad találni a filmcímet??? Miért is nem??? Eddig azt az oldalt használtam, amit te is anno, de úgy látom már átálltál másra. Igazán értesíthetnél ha változások vannak a neten… 🙂 Köszönöm.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük