Évértékelő

Megint eltelt egy év, de úgy mintha egy hónap lett volna.
Elég sok minden terveztünk, négy nagyobb projekt lett volna ebből kettő meg is valósult. Vicces visszanézni, hogy írásba fektettem akkor hogy mit szeretnék és végülis az amerikai út összejött és a lakás is be van rendezve. Na jó, a nappaliban még nincs függöny, de ennél nagyobb gond ne legyen.
Persze azért nemcsak jó történt idén….
Mélypontok:
elment egy közeli ismerős, akivel 8 éven át együtt koptattuk az iskolapadot.
Elvesztettem egy embert, akit nagyon közel nagyon jó barátomnak “fogadtam”, de nagyon csúnyán becsapott. Talán már nem haragszom rá, de igazából már nem vagyok rá kíváncsi, mert soha többé nem tudnék megbízni benne.
Ennyi ami rossz dolog hálistennek. Viszont kiderült hogy ki az aki a bajban is barát, ki az aki csak pénzt lát a barátság mögött, ki az aki csak addig tart barátjának amíg irányíthat, és ki az akit éjnek évadján is felhívhatok ha szükségem van segítségre. Már megérte megélni ezt az évet.
Csúcspontok:
Voltam kétszer Franciaországban, végre Hollandiában és miután megkaptuk 10 évre a vízumot, sikerült eljutni Floridába is.
8 év után végre ott voltam a bécsi adventen két nagyon jófej barátnőmmel.
Többször sikerült idén színházba menni. Ezt a hagyományt jövőre is folytatni kéne.
A barátaim között megvan az első baby, egy gyönyörűséges imádni-és dögönyöznivaló Zsófi.
Ismét egy barátnak bekötötték a fejét.
A munkahelyemen előléptettek, így már senior vagyok.
Most így hirtelen nem jut eszembe több, de látszik hogy több pozitív, mint negatív történt velem idén. Kívánom magamnak, hogy jövőre se változzon ez az arány.
És a terveim 2008-ra:
– vagy egy Máltai vagy egy francia körút a bAbokkal
– és van egy titkos tervem ami ha összejön akkor 2008-ra nem is kívánok mást. szorítsatok! ha összejön majd jövő ilyenkor elmondom hogy mi volt az 🙂
Hát akkor BUÉK!!!

One thought on “Évértékelő

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük