Újra itt és itthon

Hazajöttem ám már egy hete, de se erőm se kedvem nem volt írni, de most megpróbálom bepótolni. Végre van leanderem… el se tudom mondani milyen régóta vágytam rá, csak soha nem volt akkora erkély a környezetemben, ahol elfért volna. Viszont most itt ülök az erkélyen, a leander meg mellettem csücsül, néha bólogat és közben illatozik. El se tudom mondani hogy mennyire jó.. mondjuk annyira hogy akarok még egyet. Elég nagy harcot kellett érte vivnom, de az uram belátta hogy jó ötlet volt igy már jöhet a második is… Amúgy most itt pihengetünk a teraszon, én ülök a kertiszékben, ő meg rakja össze a szülinapjára kapott grillsütőt… Pont jól jött mert anyuéknak nem volt ötlete, nekünk meg nem volt grillsütőnk, igy a kettőt ötvöztük.. Lassan lehet sütögetni, hisz asztal, szék sütő van, márcsak a csapat kell hozzá…
Más amúgy nem nagyon van, ez a hétvége a pihenésről szól. Ja meg tegnap voltunk az Országos Szteppfesztiválon. Ha nem lett volna olyan levegőtlen a helyiség akkor még élvezni is tudtam volna, de sajna igy nehezen ment. De azért jó volt, ismét egy pár infoval gazdagabbak lettünk..
Ja én itt irom hogy semmi különös nem történt, aztán meg szépen elfelejtem hogy a héten mekkora élményben volt részem.. Szerdán a munkatársaimmal George Michael koncerten voltunk. Bár a repertoáron én javitottam volna (még jó hogy nem én szerkesztettem) mert túl sok volt a lassú szám, de azért fantasztikus volt. Főleg a látvány. Iszonyatosan jól megcsinálták a képi elemeket, meg a fényeket. Meg hát azért meg kell hagyni hogy Dzsordzsi kicsit öregecske, de azért még mindig szexin tud mozogni és a hangja is olyan amilyennek lennie kell.. Szóval tuti volt. Az már kevésbé hogy utána a sok tizezer ember elindult haza, de se egy villamos, se egy metró. Nekem mákom volt mert elértem az utolsó trollit ami a ház előtt rakott le, de sokan nagyon megszivták. Nekem azért jó volt.. A következő egy Madonna koncert lesz. Reméljük hogy jön még a környékre és meg fog még koncertezni és el tudunk menni..
Na megyek szennylapot olvasgatni… csak gondoltam jelentkezem..

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük